LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

Pippi visste vad hon snackade om..

Kategori: VardagsFilosofi.

"Ja, nu till hösten fyller jag 10 och då börjar jag nog närma mej livets höst" - Pippi Långstrump.

Är det så illa? Kanske inte vid 10, men en god vän ringde mej inatt vid 2-tiden för att på ett ganska smidigt sätt för att vara alokoholiserad förklara att vi var gamla. Detta hade han kommit fram till när han och två andra vänner inatt skulle ta sej hem från en fest och de inser att de inte längre kan åka alla tre på en cykel, och för att citera Hannes, "Det som vi alltid gjorde i högstadiet."
Jag tror dock alkoholen har ett finger med i spelet, men Hannes trodde inte det skulle gå ändå.
 
Vad jag ville komma fram till är att Hannes, som nyligen fyllde 21 ringde för att på ett sentimentalt sätt (halvskrikande) berätta att vi börjar bli gamla. När jag påminde honom att jag inte ens var 20 än, sa han bara att min tid kommer. Det tar jag som ett hot.

Gammal är nog inte rätt ord i 20-årsåldern, däremot börjar man inse att tiden går snabbt.
Jag och mina vänner lägger "redan" upp album på facebook som heter nåt i stil med "Gammalt", "Nostalgi", "Gårdagens" och liknande. Och visst, nostalgi it is. Fester från högstadiet, tjejkvällar från den tiden då vi enbart drack läsk, mamma lagade maten och alla fortfarande bodde hemma, sommartorsdagar och annat. Det är kärlek.
Så visst känner man sej alltid äldre än man är, när jag kollar på högstadieelver tycker jag dom är barn allihopa, men vet samtidigt att jag själv tyckte jag var så nära vuxen man kan komma när jag gick där.
Lite bättre vet jag nu.
Jag är fortfarande inte i närheten av vuxen, men gammal nog att ta ansvar och klara mej själv.

Man är varken äldre eller yngre än man känner sej.

Zoom zoom.

Ibland är världen större än man tror.

Kategori: Allmänt

Jag fick lugna mej själv, inget svar idag heller. Ska pressa ur ett svar imorrn av kvinnan om jag inte får det på mejlen. Oj vad hotfull jag kan vara. Höhö.

Under tiden sitter jag och drygar på Facebook, vad annars? Nån dag inom kort kommer jag för övrigt spy ut all min ångest, hat och ilska över Fb, dock kommer jag inte sluta använda det. Jag bara förvarnar.
Men denna afton har jag trevligt sällskap på Fejan, nämligen av HerrJoel, mycket trevlig ung man har jag typ först nu insett. Väldigt knasigt faktiskt. Vi är lika gamla, bor i samma by, har pratat lite på nattbussen hem det senaste ( halvfull Joel + tokfull Angelica + nykter Theo = härliga diskussioner.) Anyway..  Att ändå inte ha nån som helst koll över vad snubben gör, lever för eller har för skostorlek (öh. never mind om sista "frågan") gör mej ändå lite rädd. Jag tror jag ska börja plinga dörr här i Länghem bara för att återuppta/öppna nya kontakter.
Ja, jag saknar liv, men tack Joel för en trevlig pratstund där allt från Winnerbäck & musikskrivande till sista-minuten-utekvällar, ilska över Melodifestivalen och L-hems damlag hunnit komma upp.

 - Jag är faktiskt lite imponerad över oss.


Idag hade jag min tredje körlektion denna veckan, nu jäklar. Alltid lika underbart att förstöra både ozonlager och sovmornar på samma gång. Bra där.

Woaagh !

Kategori: Allmänt

Jag panikar, panikar, panikar, panikar, panikar, panikar..

TOKIGT mycket !


Förhoppningsvis kan jag snart förklara med lycka i rösten om varför, men hoppas inte på för mycket.

Panikar, panikar, panikar..

Theo - nu ÄNNU MERA bitter & cynisk än förut !

Kategori: VardagsFilosofi.

Ärligt talat, vad ska man göra ? Förutom då att hänga på Arbetsförmedlingen (tvi vale, det kommer nog överösas många åsikter från mej angående det lilla.. ja, ni kan fylla i resten själva.) Fika, drömma om en framtid som låtskrivare, sångerska, författare, astronaut, första svenska och kvinnliga presidenten i Usa, framgångsrik tjockis eller nåt annat yrke som känns som gjutet för mej, spela fotboll, gnälla över livet i största allmänhet, kolla för 57 gången på väldigt kort tid på massa Scrubs och Family Guy-avsnitt, gnälla lite mer över livet och sen lägga sej, för att sluta dagen med en bön till snubben där uppe om att livet kommer bli bättre imorrn? 

Jo, jag har haft en riktigt bra dag, faktiskt. Men bloggar man får man vara bitter. (LYCKA!)

Jag ser med stor kärlek fram emot att i fortsättningen förpesta, inte bara mitt, utan numera också era liv med mina ofantligt griniga åsikter. Välkomna