LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

Midsommar, nostalgi och saknad.

Kategori: Allmänt

Där var midsommar över också, skriver det vi alla någonstans i bakhuvudet tänker: då går det mot mörkare tider. Så, då har vi det överstökat. I alla fall, helgen var fin, men trött var man igår, ja jisses.. Sitter nu och lyssnar på kents skiva "Du och jag döden". Minns så välnär den kom ut, mars -o5, och oj vad jag spelade den det året. Om inte annat så under sommaren som tillbringades ganska mycket med Linkan (Jo, Ricard, för mig kommer du alltid heta det) i Halmstad. Våran omgivning uppskattade det nog inte lika mycket, men inte att vi brydde oss. Nostalgi är en så märklig känsla, väldigt skön och mysig, men ändå lite sorglig. Nåja, bara att tacka för fina minnen man har och hoppas på fler.
Dock måste det tilläggas en liten extra tanke för kvällen på en väldigt fin människa som jag just nu pratar med, Sophia. En fantastisk flicka som jag åkte ifrån för över två år sedan och saknar något enormt! Där har vi kvinnan i mitt liv, haha. Vi kanske ses, det finns en chans, på en spårvagn nånstans..
Tack och hej.

STORT bevis på kärlek, kaxiga bussresor och the final countdown.

Kategori: Allmänt

Hej hopp ! (Denna gången skippar vi helt mina dryga ursäkter för dålig uppdatering, right?) I alla fall.. För att ta det från början (och även något i efterskott) så vill jag gratulera mina kära föräldrar som för några veckor sedan firade silverbröllop ! För att göra en liten hyllning till dem (kommer inte kunna förklara tillräckligt, men ändå) så är dom mitt största levande bevis på äkta kärlek. Har nog aldrig sett ett par som varit tillsammans så länge fortfarande har så roligt tillsammans. Och inte bara roligt, de har en sådan enorm trygghet hos varandra att jag nästan ryser bara vid tanken! Grattis till er båda, ni är bäst !
Angende kaxiga bussresor så orkar jag inte skriva hela historien, men kan måla upp (skriva mera antagligen..) det bästa ur det hela.. Kaxig, full äcklig stekarunge i 18-årsåldern sitter brevid min vän på nattbussen hem och är helt enkelt.. Tjaa, kaxig full och äcklig. Stekare dessutom, sa jag det ? Anyway..Jag som då var nykter, och har väl kanske senaste tiden samlat på mig lite väl mycket skit inom mig, tyckte detta var en ypperligt bra möjlighet att få ur allt. Sagt och gjort, grabben behövdes faktiskt tas ner på jorden, och flera på bussen börjar lyssna. Flera lägger in någon mening då och då, och jag känner att jag har ett bra stöd. Hur som haver, när jag trycker på stopp-knappen för att gå av säger killen (VÄLDIGT ironiskt) : Oh no, don't get off. It was sooo nice to talk to you. Jag vänder mig om och svarar att jo det var ju vänligt sagt, men jag gillar inte lögnare. Hans (vad han då tror är vinnande) kommentar är : Okay, you want the truth? You don't even have a nice ass. När detta sägs står jag ett par meter bort i mittgången. Jag märker att halva bussen nu sitter tyst och undrar om det finns något svar på det ? Jo då, det gör det. Jag vänder mig lugnt om, kollar på killen och halvskriker genom bussen: Oh, so you dont like my ass? Well, it STILL looks better then YOUR FACE ! Medans jag går ner för trappan på dubbeldäckaren hör jag hur folk börjar applådera och busvissla. Jo då, jag var nöjd.
The final countdown ? Haha, ja inte fanken är det för OS enligt mig, utan att Anna snart flyttar hit ! Sjuuukt taggad på detta!
Dessutom ramlar det in fler och fler förfrågningar från svennevänner som vill hälsa på, diskussionen är faktiskt i full gång med Sam nu, båda sjukt taggade på att han ska hälsa på, vore alla tiders verkligen !
Sova kanske vore en idé?
Jomen vi säger la så.