LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

Man blir rik utan skor.

Kategori: Allmänt

Borjar i vanlig ordning med att be om ursakt for min daliga uppdatering, men utan internet hemma eller fancy pants-telefon sa blir det inte mycket till bloggande for mej. Anyway, maste beratta om det mest brillianta som nagonsin hant pa Stratford choppingcenter.
Jag skulle bege mej hem fran stan for ett tag sen med tuben efter att varit i stan och slagit ihjal tid, i vanlig ordning. Ett stopp fran var jag gar av blir det nat fel med taget, sa jag bestammer mej for att ga av och ta bussen sista biten. Dock ar jag fruktansvart kissenodig, men toaletterna pa Stratford station ar avstangda p.g.a. vandalisering. Dock star det en lapp som sager att det finns toaletter inne pa Stratford choppingcenter mitt over gatan man kan anvanda. I oerhort rask takt beger jag mej i dess riktning. Kommer in i byggnaden, och ser dorren som for mej just da ar porten till himmelriket, sa akut var det. MEN, innan jag hinner fram dyker det upp en liten man som ar.. ja, snallt sagt langre pa bredden an langden. Dialog:
TM (Tjock Man): Hi!
Jag: Ehh.. Hi ?
TM: I like your shoes.
Jag: Yeah, I like them as well..
TM: Can I buy them?
Till saken hor da att jag har pa mej ett par Puma-sneakers som ar over 2 ar gamla, och en gang i tiden var vita men numera gra. Dessutom har dom gatt sonder langst fram och luktar inte direkt hallon.
Jag: Ehm, well..  As you can see they are not new, and they..
TM: The thing is that my daughter is sooo in to retro stuff right now, and they look really retro.
Jag: ??? Uhm.. It's not like I have any other shoes with me, so..
TM: I'll buy you new ones ! There's a shoeshop over there, just pick out any couple you want !
(For ovrigt ar detta en sa rolig sak som pagar att jag totalt har glomt av att jag behover kissa)
Vi gar till skoaffaren, men den haller da pa att stanga.
Jag: Well, sorry mate, but it looks like you can't have them.
TM: But if I give you my address, can you send them ? I'll pay for them of course !
Jag: You know what? Fuck it. You can have them, just give me the money.
Jag tar av mej skorna, han plockar upp £40 och ger mej rakt i handen. Vi skakar hand, och jag gar dar glatt ifran, men pengarna i ficka, val medveten om att jag kopte dom for 350kr 2 ar tidigare. Sen tar jag i firandets skede (och min blasas behov) en taxi hem.
Insag ni nat fel med denna historia ? Han fragade aldrig efter storleken. Tror enbart att han har en fetish for gamla skor. Creepy, men bra vinst for mej helt enkelt.
Far uppdatera mer snart igen, ska mote Amanda nu, sen ska jag for forsta gangen ta hand om baren pa jobbet ensam ikvall, wish me luck !
Ta hand om er alla ! Xx / Lilla Gazaremsan