LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

Länghem tur&retur.

Kategori: Allmänt

Ska börja med att be om ursäkt för min otroligt dåliga självdiciplin när det gäller att uppdatera bloggen (och för övrigt i största allmänhet också.)

Men här har ni mig igen, denna gången skriver jag från Sverige. Tog svensk mark i söndags morse kl 9.55 (var nog fortfarande full då sen nattens utgång för den som vill veta.)
Insåg dock först igår att jag var hemma, men har hunnit träffa syskonen Andreasson, den lilla del av tjejgänget som finns kvar (+ Johan, hade en liten badanka med till honom), Daniel, FAMILJEN SÅ KLART (OOOJ vilken bra familj jag har!!), och lite annat trevligt folk. Hoppas inte jag glömde nån nu.. 
Anyway, min Sverigevistelse börjar redan gå mot sitt slut, planet går "hem" till London kl 22 ikväll. Och sen.. är jag kökschef. Hejsan hoppsan ! Nåja, det löser sig nog, men är lite nervös ändå. 

Så.. ska förhoppningsvis lyckas hitta nåt boende jag kan kalla mitt egna snart. Kanske flyttar jag och Cornelia ihop, vore nice. 

Måste packa klart nu, är dock otaggad, och inte är det lätt att få med sig sitt liv (okej, ca 20 kg är redan i London) i 25 kg heller. Gitarren Betsy får stanna hemma, INTE KUL. Nåja, det kunde ju varit värre. 

Kommer sakna Sverige, familjen, vännerna, folket i största allmänhet (det trodde jag aldrig jag skulle säga), skabbiga Trägår'n på lördagkvällarna, fotbollslaget, min säng, gitarren och massa annat. 
DOCK ska man minnas, att jag åker till en enorm storstad, med mycket roligt folk, där jag har ett jobb, lär mej mycket, känner mycket, skrattar mycket.
Självklart kommer jag längta hem och må dåligt många gånger, men inte är det värt att tänka på det nu, innan jag ens åkt hemifrån.

Ta hand om er !
Kärlek.