LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

Fiskläpp, vattenmobil, överraskning och panik på jobbet.

Kategori: Allmänt

Jaha, har inte vart speciellt bra på uppdatering här känner jag. How come? Har inte haft en dator förrän förra helgen. Flög den hit av sej själv ? Nej, men jag fyllde år (just det, ni fuckfaces som inte grattade mej! Haha.) MEN, min mor och far kom och överraskade mej på jobbet typ halv 2 på natten. BIG TIME LYCKA ! Bästa presenten ever, tack mamma och pappa, ni är såå bäst ! Blev så glad att ni kom och hälsade på, datorn var ju bara en fet bonus, höhö.
Anyway, en del har ju hänt sen sist, bland annat har jag piercat läppen, därav hade jag smeknamnet fiskläpp på jobbet ett tag. Tack för den, bubbjävlar. Nåja, kan förstå varför..
För övrigt så är min svenska telefon nu i princip död, r.i.p. lilla sony ericson. Den blev vattenskadad (läs grundanledningen: alkoholskadad) när den låg ute i regnet en hel natt. NEHE !? Nåja, det var en av mina roligaste kvällar här i london, tooookigt stor fylla med jobbarkompisar. Det var också värt den fruktansvärda huvudvärk jag hade dagen efter. Jojomen,
Är ledig idag, jummie ! På 7 veckor har jag varit ledig 5,5 dar. Börjar bli lite sliten, oh yes indeed. Har vart panik med en andrakock i snart 2 månader, men på måndag kommer en liten nyutbildad skånepåg som vi hoppas på. (SNÄÄÄÄLLLA VAR BRA !)
Idag är det sol och gottit ute, så ska alldeles strax möta upp Coco (Cornelia) nere på oxford street för lite shopping. MUMS. Det gillar vi.
Måste kila nu, men tills dess så ha det guld och gör ingenting som jag faktiskt skulle göra. (Det blir nog säkrast så.)

Love
Theo.