LillaFrökenTheo skriver

Om vad än som kommer i min väg .

2-årsjubileum, farliga barstolar och goda nyheter.

Kategori: Allmänt

Så var det väl dags igen då.. Skriver inte hej längre, utan i vanlig ordning börjar med att ursäkta för min dåliga uppdatering. MEN, eftersom jag är grymt duktig på att skylla ifrån mig så kan jag ju vara lite grym och ta det ur denna synvinkel; var är min feedback från er? Kritik om förbättringar och annat som peppar mig att ta mig dom 5 minuter att skriva mera skit om mig själv? (Vadå, skulle jag vara egocentrisk? Neeeeeej.) Vi vet ju alla att det inte är så att jag inte har historier om mitt jag-hamnar-alltid-i-udda-situationer-liv, and you all know it. Anyway..
Har nu hängt runt i London och på mitt kära jobb som kock på restaurang/bar Garlic & Shots (diskret smygreklam, right?) i över 2 år, tokigt! Trivs fortfarande bra, och har väl egentligen inte några planer på att bege mig härigrån. Trivs som firren i plurret helt enkelt. 
Vill härmed också utfärda en tredje klassens varning när det kommer till barstolar, och då snackar vi egentligen inte ens om de höga gjorda i metall, utan vanliga sketna pallar i trä. They're PURE EVIL ! Gick inte i en i typ.. Januari? Var för övrigt inte ens full vid den tidpunkten skall påpekas, MEN, (konstpaus) gick så hårt i den att jag FORTFARANDE har en bula på benet. Hade dessutom ont i benet i cirka 2 månader efteråt. Så helt enkelt barn, prova inte det hemma.
Och goda nyheter? Haha, yes indeed. Sitter inne med ganska mycket bra nu, men allt är ännu inte helt spikat, så väntar lite med det. Dock har jag en fantastisk sak att skriva ut här; Anna Maria Katarina Engström flyttar in i min lägenhet i mitten av Juli ! Syyyynd för er stackars satar i Sverige som blir av med henne. Lycka för England och framför allt mig  som får hit en sådan pärla ! Oh happy day !
Vi har dessutom en ny kock på jobbet, hoppas han kommer trivas så han stannar, det vore fint.
Mycket annat har hänt, men.. äh, vissa saker kan inte ens jag med att skriva ut här.
Så, som en sista påminnelse; för gärna vidare om min sketna och grymt onödiga lilla blogg, jag lovar så att uppdatera bättre om jag ser att flera läser.
På återskrivande.